4de dan Gyakutedo Jujutsu

Gyakutedo Logo SidebarGyakutedo Jujutsu graduatie

Op zaterdag 16 juni 2012 heeft Theo Philips deelgenomen aan het examen voor 3de dan Gyakutedo Jujutsu in Den Haag. Voorafgaand aan het examen heeft hij reeds in de afgelopen maanden moeten laten zien dat hij alle technieken van deze Jujutsu stijl beheerste. Tijdens heeft examen  heeft hij een aantal technieken moeten laten zien welke door de Shihan aangewezen waren. De uitslag van het examen was positief en het examen was gehaald.

Echter er was nog een verassing. Daar Theo reeds een tijd les geeft in deze Jujutsu stijl en ook de dojo runt heeft hij daarmee aan de eisen voor 4de dan voldaan. Het examen werd daarmee dan ook afgesloten met de uitreiking van de 4de dan in Gyekutedo Jujutsu door de grootmeester Shihan Makoto Kurabe. Vanaf nu mag Theo zich Shihan-Dai (plaats vervangend grootmeester) noemen in Gyakutedo Jujutsu.

 

Copyright ¬© 2013 Kempo Bushido.