Kempo nieuws

Kempo examen 11 Juli 2022

Eindelijk was het weer zo ver na de twee rare jaren met Corona en creatief trainen, een formeel examen voor de volgende band. Zowel Jasper als Stan hebben laten zien dat ze hun stof beheersen maar nog belangrijker hebben de afgelopen jaren in moeilijke omstandigheden hun doorzettingsvermogen aangetoond. Van hart gefeliciteerd en hou deze installing vast.

5-9-2021 Kyusho studygroep start weer

Op Zaterdag 11 September start de Kyusho training weer. We starten om 10:00 en gaan door tot 12:00.

24 Augustus 2020 Start nieuwe seizoen

Eindelijk is het weer zo ver. Op maandag 31 Augustus kunnen we starten met de binnen trainingen en ook weer werken aan de technieken waar we matten voor nodig hebben. Met de buiten trainingen hebben we een hoop geleerd maar nu weer op de oude manier verder

10 Juni 2020 Certificatie

Nu officieel COVID gecertificeerd dat de lessen COVID proof gegeven worden

1 Juni 2020 Trainen tijdens Corona

Het is gelukkig weer mogelijk om met een aantal aanpassingen weer te trainen. Iedere maandagavond en zaterdagochtend trainen we nu aangepast op het schoolplein op een veilige afstand. Gelukkig zit het weer meer en is er voldoende te trainen om weer lekker bezig te zijn

12 januari 2020 Lasergame uitje
Op zondagavond 12 januari was het weer eens tijd op een leuk uitje te hebben met alle leden van de club . Dit keer was er gekozen voor een avond waarbij je al je Kempo skills nodig had, het zogenaamde lasergamen. Na een rustige start was iedereen binnen 5 minuten bloed fanatiek. Enige jammere was dat het blijkt dat jongens die veel FPS spelen ook hierdoor erg goed in lasergamen zijn.

9 December 2019 Kempo examens
Maandag 9 December was het weer zo ver. Na een jaar hard trainen werd er weer examen afgenomen. Ondanks de zenuwen en de duur van het examen wist iedereen het tot een goed einde te brengen. Een mooie afsluiting van een trainingsjaar en een mooie start voor volgend jaar

10 December 2018 Kempo Examens

Om het jaar 2018 weer mooi af te sluiten waren er weer examens georganiseerd. Deze keer voor 3 kandidaten. Na een examen van een uurtje waren alle 3 de kandidaten geslaagd. In het nieuwe jaar gaan we weer verder bouwen op het gene wat ze in 2018 geleerd hebben.

11 November 2018 IKC 2018

Dit jaar was het International Kyusho Convention 2018 in Oostenrijk (Saltzburg) van 2 tot 4 November. Vanuit Nederland waren we met 4 mensen aanwezig en hebben we drie dagen lang getraind en weer veel geleerd. De sfeer was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.

25 Juni 2018 Kempo examens

Op maandag 25 Juni was het weer zo ver, een aantal leden waren zo ver dat ze examen mochten doen. Na een examen wat anderhalf uur duurde en met een hoop stress was iedereen geslaagd. Mooi resultaat na een jaar van trainen.

Nu lekker op vakantie en na de vakantie aan de slag met het volgende niveau

Copyright © 2013 Kempo Bushido.